Ristet Rug

Hvem vi er

Det stod ikke i kortene at Anne og Leif skulle gå hen og blive selvstændige iværksættere.
De har begge en baggrund i akademiske fag, men de har altid gjort tingene på deres egen måde.
Drømmen om at skabe deres eget og gå efter nye idéer, bragte dem fra skrivebordet ud i street food køkkenet.

To akademikere med en god idé

I sommeren 2015 fik Anne og Leif en god idé!

Efter at have rejst og boet i Sydøstasien ad flere omgange og oplevet de spændende og fleksible foodtrucks i gadebilledet, der solgte super lækker og hurtig mad on-the-go, valgte de to akademikere at kaste sig ud på den danske street food scene med et helt nyt produkt.

Fluks byggede Leif en gammel ladcykel om og ugen efter stod de på Dr. Louises Bro i København og solgte de lune smørrebrøds sandwich, som de kaldte dem.

Der er løbet meget vand under broen siden da. Nu har vi både én af Københavns eneste økologiske catering services, en microcafé, faste street boder i København Zoo og et omrejsende streetfood set up på festivaler og markeder i sommerhalvåret og vores medarbejderstab vokser stødt og roligt.

Rug-missionen

I Danmark har vi i over 1000 år dyrket og spist rug. Rugbrød er et lækkert, sundt og hurtigt måltid, udsprunget af den danske madtradition med husmandskost og senere med de højtbelagte smørrebrød. Gennem tiden har rugbrød haft problemer med sit image. Det er groft og er bare ikke lige så sexet som de lette ciabattabrød og fuldkornsboller, der har vundet frem. Hvem har ikke minder om den lunkne sammenklapper med leverpostej, man trak op af tasken gennem hele sin skolegang? Rugbrødet mistede simpelthen sin position som konge af danskernes frokostbord til den sydlandske dronning.

Med Ristet Rug vil vi gøre op med det hvide fluffy brød der over de seneste årtier har skubbet rugbrødet af bordet og minde alle om at rugbrød er perfekt som nærende og smagfuld fast food.
Vores brød er fyldt med fuldkornsmel, kerner og grøntsager. Det sikrer en god nærende og mættende oplevelse og giver en fantastisk smag.

Netop smagen gør forskellen. Det skal nemlig være let og selvfølgeligt at vælge lunt rugbrød når man har lyst til noget lækkert, og ikke kun fordi det er sundt.

MENU

Lune smørrebrødsburgere:

1.Kartoffel 75 kr.
2.Fiskefrikadelle 75 kr.
3.Frikadelle 75 kr.

Slider box med 3 valgfrie rugslidere: 110 kr.

Børneboks (lun delle, lunt rugbrød, 2 tomater, 2 skiver agurk ) 49 kr.

JOB

SOME

Facebook
Instagram

KONTAKT

www.ristetrug.dk
Info@ristetrug.dk
Tlf: 22 95 88 45